Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De stadswandelingen gefaciliteerd door het Zwols Balletjeshuis zijn momenteel te boeken!

STICKS - ONRUST

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Nieuwe muziek van Sticks exclusief 4 maanden te ervaren in Museum de Fundatie.

Club Cele | Back to the future i.s.m. Map Renes alias Groenkapje

The future is back

Aanvang
Locatie
Club Cele, Zwolle

Op donderdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Samen met Groenkapje [Map Renes] organiseren we daarom ‘Back to the future - the future is back’! Deze editie is ook nog eens een hele bijzondere, want dit is de tiende editie van de Dag van de Duurzaamheid in Zwolle. Het uitgangspunt van de Dag van de Duurzaamheid is om te laten zien hoe duurzaamheid in ons dagelijks leven past - want het is echt mogelijk!