theater

AFGELAST - Holiday on Ice

  • 09 - 12 dec 2021
  • € 27,90
  • Zwolle

Na een periode van bijna 5 jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland. In december 2021 start de Nederlandse tour van de nieuwe show SUPERNOVA.

Het verhaal begint met een kleurrijk winterfeest in het eeuwige ijs, ter ere van alle hemelse elementen. Maar een plotselinge gigantische sneeuwstorm maakt snel een einde aan de festiviteiten en voert de hoofdpersonen mee vanuit de besneeuwde poolwereld naar de oneindigheid van de kosmos. In de ruimte begint voor hen een indrukwekkende reis naar magische plekken in het melkwegstelsel en haar exotische bewoners. Uiteindelijk keren ze terug naar de aarde via een supernova – een lichtgevende, fonkelende, galactische explosie – en vieren ze een overweldigende finale in een zee van noorderlicht.

Tijdens deze adembenemende show komt het publiek ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech 3D decor ontwikkeld en werden meer dan 300 spectaculaire kostuums ontworpen.

Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen één van de shows van Holiday on Ice.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

Entreeprijs
€ 27,90

De prijzen verschillen per rang. Kijk op de website voor alle prijzen. https://holidayonice.com/nl/tickets/

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle