actief

PEC Zwolle padel toernooi

  • 11 nov 2021
  • 12:30- 17:00
  • Zwolle

Op donderdagmiddag 11 november organiseert PEC Zwolle het Peakz Padel Toernooi bij Peakz Padel in de IJsselhallen.

Over Padel
Padel is een snelle en ontzettend populaire racketsport met spectaculaire en dynamische elementen uit zowel tennis als squash. De sport is laagdrempelig, sociaal en ideaal voor alle leeftijden. Het karakter en unieke van deze sport maakt dat je al snel leuke rally’s kunt hebben, ongeacht het verschil in ervaring. Ga de uitdaging binnen deze sport aan en schrijf je in!

Programma

12.30 uur - Ontvangst gasten 13.00 uur - Instructie/kennismaking met Padel 13.15 – 17.00 uur - Start PEC Zwolle Peakz Padel Toernooi 17.00 uur - Afsluiting en prijsuitreiking

Aanmelden Meld u uiterlijk 5 november aan via de PEC Zwolle Business App. U kunt zich met één persoon per bedrijf aanmelden. Mocht u zich reeds hebben aangemeld dan ontvangt kunt u op korte termijn een bevestiging tegemoet zien.

Let op: Er zijn maximaal 48 plekken beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. U ontvangt als bevestiging van deelname een e-mail.

Testen voor toegang:
Om toegang te krijgen tot het PEC Zwolle Peakz Padel Toernooi dient u minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19, of een negatieve testuitslag te tonen die niet ouder is dan 24 uur, of een herstelbewijs te tonen waarop staat dat u niet langer dan zes maanden geleden bent hersteld van COVID-19. Voor toegang dient u dit te kunnen aantonen met een QR-code in de Corona Check App.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle