Een atelier voor kids 10+, ouders, verzorgers, opa's en oma's

FOTOLAB FOTO GAAF!

  • 21 nov 2021
  • 14:00- 16:30
  • € 7,50 - € 10,00
  • Zwolle

In dit atelier ga je onder professionele begeleiding van Margreet Vloon, Corine Aalvanger, Gerlinde Schrijver, Annemarie Zijl met je camera op pad in en rond de gebouwen van Harculo, Zwolle-Zuid.

Er wordt gestart met een korte presentatie wat je allemaal kunt met fotografie en hoe jij jezelf kunt verrassen door oog te hebben voor de natuur, de gebouwen, de omgeving van Harculo. Zowel binnen als buiten het gebouw zijn bijzondere plekken te fotograferen. De thema's 'Oog voor de ander' en 'Oog voor de toekomst' staan centraal. Je kunt je eigen camera meenemen, maar de fotografen hebben ook een camera te leen. Leuk om samen met je vader, moeder, verzorger, opa of oma dit atelier te volgen. Dit levert hele verrassende verhalen en foto's op. Een selectie wordt op de website gepresenteerd en foto's kunnen ook ingezonden worden voor de wedstrijd en expositie De Stad Verbeeldt....weer! in 2022. Wie weet hangt jouw foto dan in de expositie in Zwolle.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 7,50

De entreeprijs is inclusief bezoek expositie Zilveren Camera, expositie Generation Z: what's next?, expositie Deltion College en expositie Fotoclub Zwolle. Er wordt koffie/thee en frisdrank geschonken. Je kunt zelf je camera meenemen of je kunt een camera lenen bij de fotografen.

Meer leuke evenementen

#Zwolle