Blokfluitensemble FEW o.l.v. Annelies Schraa

a FEW of my favorite things

FEW speelt klassieke en moderne muziek op een indrukwekkend aantal blokfluiten, van de kleinste Sopranino tot de twee meter lange Grootbas en bereikt daarmee een enorme variatie in klankkleur.

+ 2 foto's

Blokfluitensemble FEW o.l.v. Annelies Schraa FEW speelt klassieke en moderne muziek op een indrukwekkend aantal blokfluiten, van de kleinste Sopranino tot de twee meter lange Grootbas en bereikt daarmee een enorme variatie in klankkleur. Het repertoire van FEW beslaat makkelijk vijf eeuwen, van de zestiende eeuw tot de huidige tijd. Canzones, Madrigalen en Sonates uit de zestiende en zeventiende eeuwse vroegbarok; de hoogbarokke toppers van Bach, Vivaldi, Händel of Telemann, klassiekers van Mozart en Beethoven, de Romantiek, en de moderne tijd met zowel de lichte muziek als de meditatieve stijl van o.a. Jenkins en Pärt. Al die muziek past natuurlijk niet zomaar voor een blokfluitensemble; zeer veel repertoire wordt speciaal voor FEW gearrangeerd door artistiek leider Annelies Schraa. **Een zeer gevarieerd programma voor blokfluitensemble van vroegbarok, hoogbarok via klassiekers tot moderne en ‘lichte’ muziek. Op het programma staan de volgende componisten: Biagio Marini, Antonio Vivaldi, JS Bach, Allessandro Marcello, Gabriel Fauré, Arvo Pärt, Karl Jenkins, Matthias Maute, Richard Rodgers en swingende bewerkingen van populaire stukken door blokfluitist Paul Leenhouts. **

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Aan de deur
€ 25,00
CJP prijs
€ 15,00

Passepartout kaarten
Voor alle concerten per locatie samen, krijgt u extra korting in de voorverkoop en betaald u een bundelprijs van slechts € 20,- per persoon per concert. De passe-partout kaarten zijn verkrijgbaar tot een week voor het eerste concert.
Kaarten bestellen
Kaarten bestellen doet u op https://zwolle.ingoedehanden.management