Rondje met Pit

  • 5 jun 2021
  • 11:00- 15:00
  • gratis
  • Zwolle

Trek op zaterdag 5 juni je wandelschoenen aan of pomp de banden op van je fiets want dan is het tijd voor een Rondje met Pit! In heel Nederland zijn de trofeewinnaars van Kern met Pit 2020 aan de slag gegaan om een geweldig leuke route uit te stippelen waarin je al die bijzondere initiatieven zélf kunt bekijken. Het belooft een inspirerende dag te worden voor en door enthousiaste burgers met pit!

In elke provincie kun je terecht voor een mooie fiets- of wandelroute langs de trofeewinnaars uit 2020 van Kern met Pit en andere initiatieven. In Overijssel breng je een bezoek aan trofeewinnaar Tunnelproject Zwolle. Het buurtschap Spoolde is een groene oase, grenzend aan de IJssel en de stad Zwolle. Bewoners hebben met elkaar de ‘akelige’ tunnel onder de A28 aan de Beukenallee opgevrolijkt met een prachtige tekening.

Je start de fietstocht dan ook bij dit kleurrijke kunstwerk om vervolgens via Tuinderij de Spoolderberg bij de Vreugdehoeve aan de dijk een lekkere versnapering te halen. Als je zin hebt, fiets je door naar de Stadshoeve Stadshagen waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen in de speelboerderij of een kabouterroute te wandelen.

Ga snel naar www.kernmetpit.nl en schrijf je in. We zien je dan!

Wanneer

-
-

Prijzen

Deelnameprijs
gratis

Op www.kernmetpit.nl/rondjemepit vind je meer informatie over de Rondjes met Pit en kun je je inschrijven op een provincie en een tijdstip (en je +1 ook!). Deze inschrijving is belangrijk om de rondjes coronaproof te houden. Uiterlijk donderdag 2 juni ontvang je de precieze route en meer informatie in je mail.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle