Wijnbar OAK brengt culinair en muzikaal feestje naar je huiskamer!

Het Land van OAK

  • 13 - 16 mei 2021
  • € 10,00 - € 55,00
  • Zwolle

Een culinair/muzikaal show event in Zwolle met Wine, Food & Music, in de vorm van 3 arrangementen.

Wat is het land van OAK? Een vierdaags culinair en muzikaal show event in Zwolle, van do. 13 t/m zo. 16 mei 2021. Dé optimale beleving van Wine, Food & Music ineen, in de vorm van 3 arrangementen. Ga jij voor de Dance Experience, de Taste Experience of de Full Experience?

Dance Experience: €10,- p.p. Zin in een feestje? Wijnbar Oak haalt de Zwolse artiesten Typhoon, Aïrto, Donny Thé (Soul Clap) via livestream naar jouw huiskamer. Koop een ticket en ontvang de link naar dit online feestje, dat gehouden wordt in Hedon van 20.00u-00.00u. Volumeknop op maximaal!

Taste Experience: €45,- p.p. Idem als de Dance Experience, maar dan met een flinke culinaire upgrade: Het Land van Oak Proefbox. Je ontvangt niet alleen de livestream link, maar ook een selectie van heerlijke wijnen en hapjes. Tijdens het nuttigen thuis wordt je vermaakt met een professionele Wine Webinar incl. verrassingsact, vergezeld door online optredens.

Full Experience: €55,- p.p. Gelijk als de Taste Experience, maar dan verrijkt met een Zwolse Culinaire Stadswandeling vooraf. Er is keuze uit twee tijdsblokken (12.00u-15.00u/15.00u-18.00u). Nadien ontvang je de Proefbox inclusief de link naar de livestream show. Er mag gedanst worden!

Koop hier je tickets!

Klik hier voor meer details en info!

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 55,00
Deelnameprijs
€ 10,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle