Kom genieten in dit sprookjesland!

Het Land van OAK

  • 25 - 27 sep 2020
  • Zwolle

Er was eens een magische plek hier niet eens zo ver vandaan. Een prachtig stukje land waar je heerlijke wijnen kon drinken in combinatie met smaakvolle gerechtjes. Het land werd een jaar geleden ontdekt door een gepassioneerde Zwolsche wijnliefhebber en hij noemde het stukje land; Het Land van OAK.

Het was een jaar waarin hij en zijn team hard werkten en die hoge pieken maar ook wat dalen kende. Tóch wilde de wijnliefhebber vieren dat Het Land van OAK één jaar bestond en daarom besloot hij al zijn wijnvrienden mee te nemen naar Het Land van OAK!

Op 25, 26 en 27 september 2020 opent Het Land van OAK zijn poorten. Jij kunt als wijnliefhebber komen genieten van alle betoverende wijnen en magische gerechtjes die Het Land van OAK te bieden heeft. Je proeft niet alleen OAKs welbekende gerechtjes maar ook mag je komen proeven van het reusachtig grote aanbod van wijnen en gerechtjes van OAKs vrienden! Laten we vooral de gezellige sfeer die de muziek zal brengen niet vergeten. Als dát geen sprookjesachtig feest wordt……

25, 26 & 27 september Gasthuisplein Zwolle

Wanneer

-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle