Hannes Minnaar - Goldberg Variations van Bach

Klassieke muziek op het hoogste niveau in het hart van de stad!

prijs
€ 35,00
locatie
Academiehuis - Grote Kerk Zwolle, Zwolle

Met klassieke muziek op het hoogste niveau markeert Academiehuis de Grote Kerk het einde van een lange periode van stilte in het grootste rijksmonument van Zwolle. Dit 80 minuten durende meesterwerk is een van de meest fascinerende en veeleisende stukken uit het klavierrepertoire. In 30 variaties wisselen levenskracht, reflectie en virtuoze componeer- en speeltechnieken elkaar af.

Het repertoire van Bach kent voor Minnaar weinig geheimen. Als orgelstudent bij Jacques van Oortmerssen behoorde Bach tot het standaardrepertoire. En ook als pianist weet Minnaar zijn geest steeds weer te vangen. Dit liet hij onder meer horen op zijn tweede solo-album Bach Inspirations (2013), waarvoor hij van BBC Music Magazine vijf sterren ontving.

Het aantal bezoekers, is vanwege corona, beperkt tot 100 bezoekers per concert. Met dat aantal mensen in zo’n immense ruimte is een unieke, maar zeker ook veilige beleving gegarandeerd. Komt u met twee personen uit één huishouden, koop dan een combiticket. Er worden dan twee stoelen voor u bij elkaar gezet.