Onthulling Landmark #OPGEZWOLLE

  • 14 apr 2020
  • 15:30- 18:00
  • gratis
  • Zwolle

In #OPGEZWOLLE schuilt een enorme kracht, dat ons Zwollenaren op eigen wijze bijzonder maakt. De groei van de stad wordt door ons allen mogelijk gemaakt. Wij laten de stad opzwellen. Wij groeien als stad in omvang, cultureel, in de sport, de zorg, de ondernemersgeest, logistiek en als regio verbindende metropool. Trots die we terug zien in de landmark #OPGEZWOLLE.

Op 14 april om 15.30 start het onthullingsprogramma met een keur aan artiesten!

Zwolle en Zwollenaren hebben veel bijzondere kenmerken. Zo heeft Zwolle als stad een prachtige historische kern met een grachtengordel met een Middeleeuws karakter. Een historie die zich kan meten met Amsterdam. De Hanze-historie die Zwolle groot heeft gemaakt en waar wij trots op mogen zijn. Dat weten we allemaal.

Als inwoners en ondernemers van Zwolle zijn we trots op de ontwikkelde infrastructuur die na de Tweede Wereldoorlog tot stand is gekomen; de groei van de stad en de ruimte. Dat Zwolle wordt gezien als knooppunt en studentenstad. Dat Zwolle vernieuwingen biedt maar het historisch karakter behoud. Zwolle straalt trotse groei uit! Economisch, cultureel, logistiek, toeristisch, om te wonen, te werken en … te genieten.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Meer leuke evenementen

#Zwolle