Michaëlsconcert door Het Saxofoonorkest met Cellist Luis Andrade

  • 19 jan 2020
  • 14:00- 15:00
  • gratis

Deze maand start Academiehuis de Grote Kerk met het organiseren van concerten op zondagmiddag. Het Orkest van het Oosten heeft zich aan deze serie heeft verbonden en voorziet ieder concert van een solist. De concerten vinden elke 3e zondag van de maand plaats van 14:00 uur tot 15:00 uur.

Deze maand start Academiehuis de Grote Kerk met het organiseren van concerten op zondagmiddag. Het Orkest van het Oosten heeft zich aan deze serie heeft verbonden en voorziet ieder concert van een solist. De gratis toegankelijke concerten worden gegeven op de derde zondag van de maand, door goede amateur en semiprofessionele muziekgezelschappen.

Op de zondagen dat er concerten zijn zal Academiehuis ook haar deuren openen voor bezoekers van het monument en de dagelijkse boekenmarkt. Het eerste 'Michaëlsconcert', zoals de serie gedoopt is, wordt gegeven op 19 januari om 14.00 door Het Saxofoonorkest onder leiding van Karl Veen. Cellist Luis Andrade van het Orkest van het Oosten verleent medewerking. Op het programma staan bewerkingen van klassieke componisten als Handel en Bach, Brahms en Dvorzak, maar ook moderne klassieke muziek en populaire klassiekers. Na het concert wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Gratis entree

Meer leuke evenementen

#Zwolle