Bio-Beurs

  • 22 - 23 jan 2020
  • € 20,66
  • Zwolle

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Hier komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Kom ook kijken en ontdek wat bio voor jou kan betekenen!

Programma Naast de beursvloeren met de Bio-beurs, Pureness en BioMechaTech is er een inhoudelijk programma met ruim 70 workshops en presentaties. Tijdens de beurs zal er aandacht zijn voor verschillende thema’s zoals: diversiteit in gewas en ras, innovatie van het biologisch bedrijf, nieuw en/of groter in biologisch, true pricing en het klimaat.

Laat je inspireren, ontmoet nieuwe mensen en ontdek wat biologisch (nog meer) voor jou kan betekenen. De Bio-beurs is dé plek om potentiële klanten, relaties en collega’s te ontmoeten.

Alvast inspiratie opdoen of opzoek naar meer informatie over deze biologische dagen? Bekijk dan hier de website van de Bio-beurs.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 20,66

Indien u het ticket online koopt, via de button hieronder, dan kost het ticket €16,52 (excl. btw). Indien u het ticket op locatie koopt dan kost deze €20,66 (excl. btw).

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle