Martin Oei en Wouter Harbers

Koffieconcert in Waanders: Pianomuziek voor 20 vingers

  • 13 jan 2020
  • 11:00- 12:00
  • gratis
  • Zwolle

Op zoek naar een leuk doordeweeks uitje? Liefhebber van klassieke pianomuziek? Pianisten Wouter Harbers en Martin Oei spelen onder andere de Fantasie van Schubert en een Hongaarse Dans van Brahms. Dat alles onder het genot van een bakje koffie in Waanders, de boekhandel die ooit een kerk was.

Vanaf het moment dat pianist Wouter Harbers de Fantasie van Schubert hoorde, een pianostuk voor vier handen, droomde hij ervan het uit te voeren. Op maandagochtend 13 januari komt die droom uit. Wouter geeft dan samen met pianist Martin Oei een koffieconcert in Waanders In de Broeren.

De Fantasie van Schubert is in Nederland onder andere bekend door de broertjes Jussen, voor wie het een lijflied geworden is. Daardoor geïnspireerd voeren Wouter en Martin het stuk op 13 januari uit. Verder spelen ze een selectie van vrolijke muziek met onder andere een Hongaarse Dans van Brahms. Wouter omkleedt de pianoklanken met uitleg en anekdotes over de muziek en de componisten ervan.

Martin Oei, 23 jaar oud, heeft veel ervaring met quatre-mains. Hij werkte jarenlang samen met de recent overleden pianist Daniël Wayenberg.

De kerk gaat om 10:15u open. Reserveren is vanwege de grote belangstelling verplicht: info@wouterharbers.nl of 06 26763338.

Mede namens Stichting Gouden Dagen, de sponsor van de concertserie, hartelijk welkom!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

collecte voor de musici

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle