Slavisch Byzantijns Koor Zwolle

Kerstconcert

  • 15 dec 2019
  • 15:00- 16:30
  • € 15,00
  • Zwolle

Het Slavisch Byzantijns Koor Zwolle geeft een kerstconcert in de Basiliek de Peperbus. Aan dit concert werkt mee het Russische Ensemble Otrada uit Rotterdam.

In haar bijna 40-jarig bestaan heeft het Slavisch Byzantijns Koor niet stil gezeten. Vele concerten zijn gegeven en vele kerkdiensten zijn muzikaal omlijst door het koor. Concerten met professionele koren, ensembles en solisten, die tot de absolute top behoren in Rusland en de Oekraïne, behoort al jaren tot een uitdaging voor koor en publiek. Sinds 2017 ligt de muzikale leiding van Slavisch Byzantijns Koor Zwolle in handen van Irina Chaykovsky.

Dit Kerstconcert in de mooie Basiliek in Zwolle belooft samen met het Ensemble Otrada uit Rotterdam, een mooie muzikale middag te worden. Otrada is een groep enthousiaste musici, die na het afronden van diverse muziek gerelateerde opleidingen in Oekraïne en Rusland hun professionele carrière in Nederland vorm geven. Otrada dankt haar authentieke geluid aan twee zangeressen begeleid door een knopaccordeon, balalaika, domra en bas-balalaika. En verrassend zal zeker ook het gezamenlijke optreden zijn. Toegangskaart á 15,00 euro per stuk aan de kerk te koop of via de website te bestellen. www.slavischbyzantijnskoorzwolle.nl Bestellen via onze mailadres mag ook: slavischbyzantijnskoorzwolle@gmail.com

Uw kaarten zullen dan in de kerk klaar liggen. Graag 5 minuten voor aanvang van het concert ophalen.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Kaart aan de kerk te koop. Of bestellen via ons mailadres slavischbyzantijnskoorzwolle@gmail.com.

Meer leuke evenementen

#Zwolle