WinterDroom, het decemberuitje voor het hele gezin!

  • 07 - 26 dec 2019
  • 09:00- 18:00
  • € 8,50 - € 14,50
  • Luttelgeest

Bezoek van 7 tot en met 26 december 2019 de magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen!

Bezoek van 7 tot en met 26 december 2019 de magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen! Warm je op in het bijzondere park met talloze bloemen, planten en dieren, struin over de gezellige kerstmarkt en geniet samen met jouw familie van de sprookjesachtige kaarsjesavonden. Mis dit spektakel niet en bestel jouw tickets op tijd online via www.winterdroom.nl!

Droomwerelden Volg de bijzondere routes door het tropische park en laat je leiden door talloze droomwerelden, waar de koudste dagen van het jaar heerlijk warm aanvoelen. Wandel langs pittoresk verlichte huisjes, fonteinen en bruggetjes, fladder mee met duizenden tropische vlinders en bewonder de exclusieve expositie ‘Beauty of Nature’. Aan het einde van de route beland je van 7 tot en met 23 december op de knusse kerstmarkt, waar veertig kraampjes gevuld zijn met allerlei lekkernijen en hebbedingetjes.

Magisch lichtjesfeest De sprookjesachtige kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve. Za. 7, zo. 8, do. 12 t/m zo. 15 en do. 19 t/m ma. 23 december 2019 wordt het hele park van 16.30 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns. De magische beleving die vervolgens ontstaat wil je in aanloop naar Kerst niet missen! Voor de kaarsjesavonden zijn er dit jaar slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Bestel jouw tickets dus tijdig online via www.winterdroom.nl.

Een kaartje voor kaarsjesavond kost € 9,50 voor volwassenen en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 6,50. Bezoekers met een geldig dagentreebewijs en kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op www.winterdroom.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 8,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 14,50
Entreeprijs senioren (vanaf 65 jaar)
€ 13,50

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle