Koffieconcert in Waanders: Stille Nachtmusik

Pianist Wouter Harbers en sopraan Loes van Schothorst

prijs
gratis
locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

Last van een winterdip? Zodra je Mozarts vrolijke ‘Eine kleine Nachtmusik’ hoort, verdwijnt die als sneeuw voor de zon. Droom lekker weg bij de intieme ‘Träumerei’ van Schumann en bij de ‘Maneschijn’ van Debussy. Beleef een heftige nacht van Chopin en kom weer tot rust door de prachtige stem van sopraan Loes van Schothorst. Beland tenslotte in kerstsferen door een verrassende bewerking van het klassieke ‘Stille Nacht’.

Word je hier enthousiast van? Kom dan naar het koffieconcert op maandagochtend 9 december in Waanders In de Broeren in Zwolle. Pianist Wouter Harbers vertelt tussen de muziekstukken over de achtergronden van de composities en sopraan Loes van Schothorst zingt de sterren van de avondhemel.

Het concert is onderdeel van een serie koffieconcerten met elke tweede maandagochtend van de maand een gezellig concert rondom de mooiste muziek.

Je kunt vooraf koffie drinken vanaf 10:15u. Reserveren is vanwege de grote belangstelling aanbevolen, via info@wouterharbers.nl of 06 – 2676 3338.

Hartelijk welkom, mede namens Stichting Gouden Dagen, de sponsor van deze serie!