€25,- per persoon

Warme Winterwandeling met rondvaart op inschrijving.

  • 21 dec 2019 - 5 jan 2020
  • 15:00- 17:30
  • € 25,00
  • Zwolle

Wandel en vaar door een sfeervol Winters Zwolle, langs Lichtbeelden en monumenten. Tijdens het varen is er glühwein of warme chocolademelk.

Zwolle is een bezienswaardige Hanzestad met binnen zijn stadsgrachten een keur aan monumenten, musea, historische gevels, kunstwerken en karakteristieke panden.

Tijdens de donkere wintermaanden lijkt de binnenstad van Zwolle sfeervoller dan anders. De lichtbeelden in de stad geven de stad iets sprookjesachtig en zijn bijzonder 'instagrammable'...

Al wandelend door de middeleeuwse binnenstad proeft u het rijke verleden, en leert u onze stad (een klein beetje) kennen.

De start van deze stadswandeling is bij het Zwolse Balletjeshuis, een van de vele monumenten die Zwolle rijk is. U leert hier iets over ons beroemde Zwolse snoepje en natuurlijk mag u ook proeven. Daarna neemt de gids u mee op ontdekkingstocht door de binnenstad.

Lichtbeelden en monumenten wisselen elkaar af tijdens deze 1,5 uur durende wandeling. De Wandeling eindigt bij de rondvaart. De rondvaart is na zonsondergang gepland. De verlichte stad zorgt zo voor extra sfeer op het water. De rondvaart is verwarmd en tijdens de rondvaart is er glühwein of warme chocolademelk.

Opgeven kan via https://www.zwollemetgids.nl/zwollemetgids/3132/

N.B. De rondvaart kan alleen doorgaan bij minimaal 10 personen.

Wanneer

-
-
-
-
-
-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 25,00

Inclusief begeleide stadswandeling, rondvaart en drankje.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle