Presented by 101Winkels, De Workshop Meesters en Sjaakies Shakes

Ken Stead Live in Zwolle

  • 14 nov 2019
  • 18:00- 22:00
  • € 15,00
  • Zwolle

'Ken Stead is een singer & songwriter vanuit Edmonton, Canada. Vroeger hield bij vooral van Hiphop, waardoor zijn moeder hem voor straf meenam naar een Folk Festival. Daar onverwachts geïnspireerd door de artiest Erik Bipp, is Ken een andere weg ingeslagen. Nu na inmiddels een aantal jaren een gewaardeerde en groeiende artiest te zijn in Canada hoopt hij ook de met de Europese markt te kunnen connecten. Afgelopen mei heeft hij zijn nieuwe album uitgebracht 'Civil War'.

Donderdagavond 14 November is Ken Stead Live te zien in Zwolle!

Ken Stead is een Canadese Singer & Songwriter die erom bekend staat met zijn heldere en ruwe zangkwaliteiten van een zaal gevuld met mensen een gevoelsmatig geheel te creëren.

Kens stijl is akoestisch Roots/Rock. Met zijn heldere en rauwe stem en met zijn gitaarkwaliteiten wisselt hij rustige zang, energiekere ruwere zang en het bijhorende gitaarspel af. Maar alles helder en tot in de laatste noot afgewerkt. Al zijn nummers zijn door hemzelf geschreven vanuit verschillende situaties. Allemaal met het doel eenheid te creëren met de luisteraars vanuit verschillende gevoelens. Het ene nummer heeft meer soul, het andere nummer is meer akoestisch waarbij een ander nummer weer meer een energiekere rock-tint heeft. Absoluut waard om zijn nummers te beluisteren wanneer je auto rijdt, kookt, eet, schoomaakt of gezellig met vrienden bent. Nog meer waard om hem Live te zien!

Ken verzorgt deze avond een volledige show waarbij hij 2 sets speelt van 45 minuten. Een intieme setting voor maximaal 30 personen.

Sjaakies Shakes, 101 Winkels en De Workshop Meesters geven deze avond samen vorm.

Het concert vindt plaats bij Sjaakies Shakes, op de eerste etage van 101Winkels (Nieuwstraat 100 te Zwolle). Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels, kunt nog even een leuk cadeau voor jezelf of een ander kopen in de winkel om vervolgens in een huiselijke en intieme setting te genieten van de songs van Ken Stead.

Bij je entreekaart kun je ook een bier- en / of wijnarrangement bijboeken, aangeboden door De Workshop Meesters. 3 Verschillende bieren voor € 7.50 extra en 3 verschillende wijnen voor € 9,- extra.


101Winkels Voor aanvang van het concert en tijdens de pauze kun je lekker in de winkel rond kijken. 101Winkels heeft producten van verschillende ondernemers waaronder unieke handgemaakte cadeaus voor jezelf of een ander, prachtige edelstenen, een breed assortiment wenskaarten en goede tweedehandskleding. Conceptstore 101Winkels biedt deze avond diverse leuke kortingen, exclusief voor jou!

De Workshopmeesters Bij de Workshopmeesters kun je normaliter terecht voor geweldige creatieve workshops, proeverijen en leuke citygames. Voor deze avond zullen zij in samenwerking met Sjaakies Shakes diverse bier- en wijnarrangementen samenstellen die je normaal tijdens hun bierproeverij en wijnproeverij kunt proeven. Om te zorgen voor voldoende voorraad vragen we je vooraf te reserveren. Dit kan bij aankoop van je ticket.

Sjaakies Shakes Op grootmoeders wijze maakt Sjaakies Shakes met gebruik van zoveel mogelijk lokale en biologische producten de (h)eerlijkste milkshakes van Zwolle. Daarnaast kun je hier terecht voor (h)eerlijke lunchgerechten zoals oma's Limburgse pannenkoek, een krokante tosti of een gezonde smoothie. Tijdens deze avond serveert Sjaakies Shakes gratis hapjes, afgeleid van hun eigen menu. Daarnaast kun je voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop genieten van hun non-alcoholische dranken.

Kom dus genieten van een live show van Ken Stead in een intieme en huiselijke setting en geniet daarnaast van wat de ondernemers die dit mogelijk maken voor jou te bieden hebben!


Ken Stead

Listen to this artist online and come to see him live performing this evening!

https://www.youtube.com/channel/UCU6eVXNb2MHE5IuHuNxTc-w

https://open.spotify.com/artist/0U4Zp81rXHWHSit8H6LUen

'Ken Stead is een singer & songwriter vanuit Edmonton, Canada. Vroeger hield bij vooral van Hiphop, waardoor zijn moeder hem voor straf meenam naar een Folk Festival. Daar onverwachts geinspireerd door de artiest Erik Bipp, is Ken een andere weg ingeslagen. Nu na inmiddels een aantal jaren een gewaardeerde en groeiende artiest te zijn in Canada hoopt hij ook de met de Europese markt te kunnen connecten. Afgelopen mei heeft hij zijn nieuwe album uitgebracht 'Civil War'.

"Ken is known for silencing a room to a whisper, but with his new release, Civil War, he proves capable of starting an uproar. With more volume, comes more space to make heartfelt moments rattle through your chest." Of Ken nu alleen speelt of met zijn volledige band, Ken Stead maakt dat iedere ruimte als een 'thuis' voelt. Een gulle houding, fijne humor en een empathisch begrip van publiek van alle vormen. Zijn prestaties zijn even waar en eerlijk als de liedjes zelf.

'What Ken does with his music when he is on stage is transform the space to create an environment where everyone is on the same level. It doesn't matter what sexuality, age, race, religion but what only matters that we can be reminded of how human we are. With that in mind, Ken crafts his songs and brings a comfortable stage presence to bring his acoustic roots/rock music with a voice that will penetrate whatever walls you came with. The new sound that Ken has brought to the album has allowed him to break into new markets and bring him to stages across the world.''

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Bestel je kaartje online: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/73DDF49F8239D2386D2513F03C82D2BF

Bij je entreekaart kun je ook een bier- en / of wijnarrangement bijboeken, aangeboden door De Workshop Meesters. 3 Verschillende bieren voor € 7.50 extra en 3 verschillende wijnen voor € 9,- extra.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle