Sfeervol evenement over het belang van donker voor mens en natuur

Zwolse Nacht van de Nacht

  • 26 okt 2019
  • 19:00- 22:00
  • Zwolle

In een schemerig park de Nooterhof bruist het
van de stekelige duistere activiteiten voor jong
en oud. Onder andere met de theatervoorstelling ‘Egel is jarig’, een vuurshow met
vurige verhalen, schilderen met licht, concertjes met 'zinderend staal', en van alles over nachtdieren en nachtelijke natuur. Programma: www.nooterhof.nl
Het evenement gaat bij elk weer door, want er is buiten- en
binnen- programma. Bijzondere opening om 19.00 uur

In een schemerig park de Nooterhof bruist het van de stekelige duistere activiteiten voor jong en oud. Het evenement gaat bij elk weer door, want er is buiten- en binnen- programma. Onder andere met de theatervoorstelling ‘Egel is jarig’, een vuurshow met vurige verhalen, schilderen met licht, een break-in escape room, speuren naar ‘een vos’ , sterrenkijken en presentaties over sterrenhemel, witte wieven, uiltjes maken, sterrenbeelden en nachtnatuur tekenen, en nog veel meer over nachtdieren en nachtelijke natuur. Ervaar wat het donker met je zintuigen doet. Geniet van concertjes met zinderend staal , en van een sfeervol nachtterras bij het earthship.

Programma: www.nooterhof.nl

Bijzondere opening om 19.00 uur.

M.m.v. o.a: D³ISK Theaterproducties, Blauwvinger Energie, Egelwerkgroep Nederland, Foto Atelier Marsland, IVN Zwolle, Thales Zwolle, Wereld Natuur Fonds, SNNO, Careel Art & Green, Avifauna Zwolle, Martin Kroesen (muzikant hang) en Bas Kemps (escape-room)

Wanneer

-

Prijzen

Toegang gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle