Koffieconcert: pianomuziek van Chopin tot Soerjadi

Nieuw in Zwolle: gratis koffieconcerten van Wouter Harbers

prijs
gratis
locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

De mooiste pianomuziek onder het genot van een bakje koffie. Dat is een koffieconcert van Zeister pianist Wouter Harbers. Nu ook in de prachtige Broerenkerk in Zwolle. Maak tijdens het eerste concert kennis met Wouter, die u graag zijn tien mooiste stukken pianomuziek laat horen. Wouter licht de muziek op vrolijke en verrassende manier toe. Hartelijk welkom!

De koffieconcertserie start met een muzikale kennismaking. Wouter laat je graag zijn tien mooiste stukken pianomuziek horen. Vanachter de vleugel trakteert hij je op onder andere een po√ętische nocturne van Chopin en de meeslepende Liebestraum van Liszt. Ook verrast hij je met eigentijdse muziek en sluit hij af met een virtuoze compositie van Wibi Soerjadi.

Voorafgaand aan het concert is er natuurlijk gelegenheid om een bakje koffie of iets anders te drinken in de brasserie van Waanders In de Broeren. Dat is meteen een mooi moment om de sfeervolle Broerenkerk te bekijken.

Deze koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Kun je het eerste concert niet? Geen nood: komend halfjaar is het elke tweede maandagochtend van de maand raak. Laat je verwennen op een muzikale ochtend door Wouter, die bij diverse koffieconcerten ook een andere musicus meeneemt.

Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 2676 3338.

Hartelijk welkom!