Masterclass “Pakkend Pitchen”

Speechacadamy biedt gratis les aan: Masterclass “Pakkend Pitchen” in de Stadkamer

prijs
gratis
locatie
De Stadkamer Zwolle, Zwolle

De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met Thomas Slotboom van Sollvision een gratis masterclass ‘Pakkend Pitchen’.

Tegenwoordig pitchen we onszelf op veel meer plekken dan op de bekende zeepkist. Denk aan sollicitatiegesprekken, netwerkbijeenkomsten, Facebook of LinkedIn (groepen) maar ook op bijvoorbeeld verjaardagen.

Hoe doe je dit op een manier waarmee je blijft hangen bij die ander? Hoe zorg je dat jouw eerste indruk pakkend en blijvend is op een positieve manier?

Tijdens de Masterclass van Thomas Slotboom, trainer op het gebied van videopresenteren en video solliciteren, en eigenaar van Sollvision, kun je leren hoe je jezelf op een pakkende en persoonlijke wijze pitcht. Hij leert je dat het bij een goede pitch niet alleen gaat om wat je kunt, maar ook dat je laat zien wie jij bent als mens. De pitch vaardigheden die je leert tijdens de masterclass kun je inzetten bij netwerkgelegenheden, maar ook in je persoonlijke positionering online.

Wil jij leren hoe je jezelf op een krachtige manier pitcht voor anderen? Kom dan naar de Masterclass "Pakkend Pitchen" op 20 september!

Sollvision doet videorecruitment voor werkgevers. Helpt werknemers met video sollicitaties en helpt MKB bedrijven met videomarketing.