PEC Zwolle - RKC Waalwijk

  • 15 sep 2019
  • 12:15
  • € 7,50 - € 18,00
  • Zwolle

Beleef een Eredivisiewedstrijd van PEC Zwolle live in het MAC³PARK stadion. Deze middag is RKC Waalwijk de tegenstander. Koop je ticket(s) en support de Blauwvingers.

Kaarten voor dit duel kunnen op verschillende manieren worden aangeschaft.

Online Het gemakkelijkst koop je kaarten voor het duel PEC Zwolle – RKC Waalwijk online in de ticketshop. Je hebt hiervoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Ga hiervoor naar www.peczwolle.nl/tickets.

PEC Zwolle Fanshop Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per persoon kopen en heb je daarvoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Groepsactie Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar een wedstrijd van PEC Zwolle? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Kijk op www.peczwolle.nl/groepsactie

Wedstrijddag
Mocht het duel tegen RKC Waalwijk zondag 15 september nog niet zijn uitverkocht, dan openen de stadionkassa’s om 10.45 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier geen seizoenkaart of clubcard nodig, maar wel een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle om maximaal vier kaartjes per persoon te kunnen kopen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 7,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 18,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 13,00

Voor deze wedstrijd kun je vier tickets per persoon aanschaffen. Je hebt hiervoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. Tickets kunnen zowel online als in de Fanshop worden gekocht. Wanneer de wedstrijd niet is uitverkocht zijn de stadionkassa's aan de Noord-zijde (tussen Prominent en het Supportershome) geopend vanaf anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijd. Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle