Vintage Market @Sally O'Briens

Indian Summer Edition

prijs
gratis
locatie
Irish Pub Sally O'Briens, Zwolle

Von Deux vintage & design organiseert op zaterdag 21 september de tweede editie van de Vintage Market in de Sally O'Briens in Zwolle.

Vintage lovers opgelet: Von Deux vintage & design verruilt op zaterdag 21 september opnieuw de Maasstad voor de gezellige Zwolse binnenstad! Na het grote succes van de eerste editie hebben we weer de mooiste vintage items verzameld en deze nemen we allemaal mee naar de Ierse Pub Sally O’Briens.

Naast heel veel verse vintage kleding, schoenen, accessoires en sieraden nemen we ook een deel van de oude collectie mee en deze zal in de sale komen. Voor een lage prijs kun je dus met iets heel moois thuiskomen. Alle vintage is echte, handpicked vintage en is gewassen, gestreken en gecontroleerd op gebreken. En o ja, deze keer zijn wij de mannen niet vergeten! Ook voor jullie nemen wij een mooie selectie mee. Denk aan broeken, overhemden, jassen, etc.

Femke van LaBruCollectables heeft ons de afgelopen keer enorm verwend met haar prachtige vintage woondeco en ook zij is er weer bij tijdens deze Indian Summer editie. Zo kun je ook een echte eye-candy scoren voor je interieur.

Niets is zo fijn als shoppen met een lekker muziekje erbij. Ook tijdens deze middag kun je onder het genot van de muzikale klanken van DJ Candela jouw perfecte Indian Summer outfit bij elkaar zoeken. 

Op de hoogte blijven? Ga naar www.von-deux.com of meld je aan op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/events/2389811118004965/