Open Ateliers BZK

Kunstenaars BZK openen atelierdeuren

locatie
meerdere locaties, Zwolle

Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn op 18 locaties door heel Zwolle de ateliers van BZK-leden weer open. In een oude school, een loods, een woonhuis of een speciaal voor het maken van kunst gebouwd atelierpand. Voor meer informatie over speciale activiteiten en een plattegrond kijkt men op www.bzkzwolle.nl

Deelnemers dit jaar zijn Joepe Bos, Yoke van der Flier, Marianne Gantzert, Jan Pieter Gootjes (alleen op za.), Ludie Gootjes-Klamer (alleen op za.), Ineke van Harten, Annet van der Kamp, Peter Kool, Ton Langerwerf, Sander Medendorp (alleen op za.), Hanne Ruiter, Gertia Sikking, Frans van de Vrande (alleen op zo.), Tom Waterreus (alleen op za.), Jan Westerhof, Saskia Wevers, Anneke Wilbrink en Saskia Zwiers.

Speciale activiteiten zijn op zaterdag bij Sander Medendorp om 12.00 uur een demonstratie zilver gieten en om 15.00 uur glaskralen branden; op zondag bij Annet van der Kamp muziek : om 14.00 uur trekzak en van 14.00 tot 15.00 klezmer; op beide dagen bij Hanne Ruiter om 14.00 uur een demonstratie goudgieten en zilver bewerken en bij Saskia Zwiers om 16.00 uur een verhaal over het bijzondere Zwolse schilderboek ‘De groote waereld’ (1692) van Willem Beurs.