Ondernemersdag Zwolle

voor starters, zzp'ers en startups!

prijs
gratis
locatie
Stadion PEC Zwolle, Zwolle

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers mede georganiseerd door Interpolis & Rabobank.

Ervaren ondernemers staan op 19 september voor je in de rij om hun kennis met jou te delen tijdens de Ondernemersdag in Zwolle! Als ondernemer kun je daar heel simpel van profiteren: kom ook. Ja, het is echt zó simpel, meer hoef je niet te doen. Door de ondernemers te spreken en hun seminars en workshops te volgen, leer je bijvoorbeeld vanzelf hoe je meer omzet genereert in minder tijd en hoe jij het wandelende visitekaartje van jouw bedrijf kunt zijn. Je krijgt tips en adviezen over mogelijkheden en risico’s en breidt je netwerk uit. En weet je wat het je kost? Helemaal niks! De Ondernemersdag is namelijk gratis. Dus wat let je? Meld je aan. Tot ziens op de 19e!

Waarom naar de ondernemersdag? Welke ondernemer ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de ondernemersdag in Zwolle zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de ondernemersdag!