Club Cele | Werkt diversiteit? Diversiteit werkt! | i.s.m. Zwolle Pride

prijs
gratis
locatie
Scania Zwolle, Zwolle

Werk jij in een midden- klein bedrijf (MKB)? Dan moet je zeker aanwezig zijn bij de Meet Up ‘Werkt diversiteit? Diversiteit werkt!’ bij Scania Zwolle! Tijdens de vier dagen durende Zwolle Pride organiseert Club Cele in samenwerking met Zwolle Pride een Meet Up waarbij we aandacht schenken aan de zichtbaarheid van verschillen én overeenkomsten op de werkvloer.

Werk jij in een midden- klein bedrijf (MKB)? Dan moet je zeker aanwezig zijn bij de Meet Up ‘Werkt diversiteit? Diversiteit werkt!’ bij Scania Zwolle! Tijdens de vier dagen durende Zwolle Pride organiseert Club Cele in samenwerking met Zwolle Pride een Meet Up waarbij we aandacht schenken aan de zichtbaarheid van verschillen én overeenkomsten op de werkvloer. Staat diversiteit op de agenda bij jouw organisatie? Laat je inspireren door de ervaringen van werknemers én werkgevers uit het MKB op 29 augustus!

Gemiddeld spendeer je 90.000 uren van je leven op je werk. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jij jezelf kunt zijn tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Zwolle Pride wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen - ook op de werkvloer. Iedereen heeft immers het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt. Maar hoe kun je diversiteit op de agenda van jouw bedrijf zetten? Vanuit de ervaringsverhalen van medewerkers uit het MKB gaan we het gesprek aan over dit thema in regio Zwolle.

Te gast zijn:

Marco Altena en Cynthia Pallandt van Trainbow, de roze personeelsvereniging van NS Laura van Beckhoven van GenderTalent Jelle Weever, directeur Weever Bouw en voorzitter MKB Nederland - Regio Zwolle. Zij maken zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat. HR Manager Betsie Grube en Richard van Hoogwaarden, lid van de Zwolle Pride werkgroep en Hoofd opleiden en trainen bij Scania Rene de Heer, wethouder gemeente Zwolle Luuk van den Bosch en Evita Keulen, LHBTI-Beleidsmedewerkers van gemeente Zwolle Niek lá Mon, voorzitter Stichting Zwolle Pride

Scania Zwolle ziet verschillen en diversiteit als mogelijkheden en daagt elkaar uit om beter samen te werken. Scania Zwolle is daarom de perfecte host voor ‘Werkt diversiteit? Diversiteit werkt!’ en is partner van Zwolle Pride.