Voetbalevenement tussen de twee oudste clubs van Zwolle

Jubileumwedstrijd Z.A.C. - PEC Zwolle

  • 16 jul 2019
  • € 3,50 - € 10,00
  • Zwolle

Als afsluiting van het 125-jarig jubileumjaar speelt Z.A.C. uit Zwolle-Zuid een jubileumwedstrijd tegen PEC Zwolle. Ons eerste elftal treedt aan tegen de selectie van John Stegeman. Voor het eerst sinds 6 jaar nemen de twee oudste Zwolse voetbalverenigingen het weer tegen elkaar op. Twee clubs met elk meer dan 100 jaar historie. Alle reden voor een feestelijk evenement voor de clubs en de stad. Ben je erbij?

Een wedstrijd tussen Z.A.C. en PEC Zwolle is niet zomaar een wedstrijd. De wedstrijd is een stadsderby met een historie die meer dan een eeuw terug gaat. Op 13 november 1913 werd de eerste officiële wedstrijd tussen beide clubs met 3-1 in het voordeel van Z.A.C. beslecht. Of dat er nu in zit voor de kersverse kampioen van de derde klasse is de vraag. De opbrengsten van deze avond gaan naar een invalidenlift in het clubgebouw van Z.A.C.. Kijk voor meer informatie op www.zac.nl.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,00
Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00
Voorverkoop
€ 3,50

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. In de voorverkoop kun je bij Albert Heijn Andre Mulder aan de Forelkolk in Zwolle-Zuid bij elke €15 boodschappen één kaartje met korting kopen: volwassenen € 7,50 en kinderen € 3,50.

Meer leuke evenementen

#Zwolle