Beleef de geschiedenis van de Blauwvingers en andere stadsverhalen

Storytrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller

  • 6 jul 2019
  • 14:00- 15:30
  • € 12,00
  • Zwolle

De Storytrail stadswandeling Zwolle is een heerlijke mix van historie en verteltheater, voor jong en oud.

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een bruisende Storytrail stadswandeling door Zwolle. Op zaterdag 6 juli gidst hij je door de stadsgeschiedenis. Ga mee en beleef een wandeling vol sagen, legenden en historische verhalen.

Een stadswandeling met Godefridus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Je ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de stadsbewoners van lang geleden. Dwalend door straten en stegen kom je oog in oog te staan met slimme kooplieden, duivelse roofridders en onbevreesde helden. En natuurlijk beleef je samen met uw medewandelaars het ware verhaal achter de bijnaam van de Zwollenaren: de ‘Blauwvingers’. De Storytrail stadswandeling Zwolle is een heerlijke mix van historie en verteltheater, voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zaterdag 6 juli 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,00

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle