Bookstore Day 2019

Diverse auteurs komen naar onze winkels

prijs
gratis
locatie
Boekhandel Westerhof, Zwolle

Op zaterdag 25 mei 2019 vindt de derde Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Bij Boekhandel Westerhof in Zwolle treden diverse auteurs op. In de winkel aan de Diezerstraat wordt de dag geopend door stadsdichter Jeroen Kraakman. Ook vertelt Ineke Tijmes over haar boek Tekens van Leven (genomineerd voor Overijssels boek van het jaar) én geeft taaljournalist Gaston Dorren een lezing over zijn geweldige boek Babel. Herman Broers vertelt over zijn boek De man die miljoenen levens redde, het verhaal over uitvinder-arts Willem Kolff. Daarop sluit mooi de lezing aan van Catherine Wijnands over het boek Thuis in elke Tijd, over Kate Kolff Ook Stadshagen krijgt bezoek: jeugdboekenschrijver Victor Kammeijer vertelt over zijn boeken en signeert ze natuurlijk ook. Bovendien zijn er optredens van leden van het Dichtersgilde Overijssel.

Een overzicht van de activiteiten: Binnenstad: (Diezerstraat 118) 10 uur: Stadsdichter Jeroen Kraakman 11 uur: Ineke Tijmes 13 uur: Gaston Dorren 15 uur: Herman Broers 16 uur: Catherine Wijnands Stadshagen: (Wade 106) 15 uur: Victor Kammeijer Verschillende tijdstippen: Dichtersgilde Overijssel Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder anderen Brett Easton Ellis, A.F.Th. van der Heijden, Levi Weemoedt, en Ottolenghi (gesigneerd), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (luxe editie) en Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd).
Deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 25 mei dus, te koop. Kijk op www.bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en activiteiten in de buurt.