Tweedehands boekenmarkt bij Kringloop Zwolle

locatie
Kringloop Zwolle, Zwolle

Op 18 mei aanstaande organiseert Kringloop Zwolle voor het 10de jaar een tweedehands boekenmarkt. De markt is van 10.00 - 15.00 uur en is bij de winkel aan de Nieuwe Veerallee 12.

Een vernieuwde traditie lijkt geboren. "De boekenmarkt organiseren wij al langer, maar sinds vorig jaar doen we dat in het voorjaar. Dat bleek succesvoller. Het is een fijnere periode, de zomervakantie is al in zicht en mensen lezen graag op vakantie" vertelt Jan Tepper, leidinggevende bij Kringloop Zwolle, vestiging Nieuwe Veerallee.

Actietas De markt wordt gehouden in een tent op de parkeerplaats achter de winkel. Koop hier voor slechts 5 euro de speciale actietas en vul deze tas met boeken! Van kinderboeken tot kookboeken, van thrillers tot romans en mooie oude boeken. Tijdens de markt verzorgt de thuisband van Raakvlak Academie verschillende optredens.

Muziekprofessionals RAAK! Raakvlak Academie begeleid muzikale mensen die het op eigen kracht niet lukt om aansluiting te vinden in de Zwolse culturele wereld. In een traject op maat, door middel van individuele coaching door muziekprofessionals en de mogelijkheid tot samenspel in thuisband RAAK! krijgen mensen de kans om zich te ontwikkelen op muzikaal gebied. Raakvlak Academie bestaat nu zo'n twee jaar en is opgericht door Annemiek van Bussel en Arnold Fransen. RAAK! speelt drie sets met rockende klassiekers, lekkere Nederpop en meer.

Winkel open De boekenmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. De winkel is daarna nog geopend tot 17.00 uur. U bent van harte welkom! Meer informatie vindt u op: www.facebook.com/kringloopzwolle www.facebook.com/raakvlakacademie