Avond van de Chemie 2019

Beleef het feest van de wetenschap

prijs
€ 27,50
locatie
Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters, Zwolle

Theater Odeon zal op donderdagavond 3 oktober omgetoverd worden tot een bruisende plek waar chemie tot leven komt.

Met topsprekers en prijsuitreikingen belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Sprekers van de avond brengen de nieuwste ontwikkelingen van actuele onderwerpen naar voren en delen hun inzichten vanuit zowel de wetenschap als het bedrijfsleven. Vanuit de academische wereld betreden Marleen Kamperman (Rijksuniversiteit Groningen) en Ewine van Dishoeck (Universiteit Leiden) het podium, vergezeld door CEO Tom van Aken (Avantium), voorloper op het gebied van duurzame chemie.

De presentatie is in handen van de Belgische wetenschapscommunicator Lieven Scheire. Naast de presentatie speelt hij ook een stuk uit zijn laatste programma Live in Nerdland: DNA, waarin hij u meeneemt langs waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.

Tijdens de Avond van de Chemie vindt ook het jaarlijkse KNCV Prijzengala plaats. Afstudeerders in het chemische werkveld van zowel mbo, hbo als wo kunnen hun scriptie vergulden. Door nominatie van hun begeleider, zijn de drie beste kandidaten van elk opleidingsniveau aanwezig. Wie er met de Gouden Vlam, Gouden Spatel en Golden Master Award vandoor gaan, hoort u natuurlijk tijdens de prijzenceremonie.

Kijk voor meer informatie op www.kncv.nl/avondvandechemie