Magic Circus TWIST!

in Zwolle Aa-Landen

prijs
€ 15,00
locatie
Circustent bij het Meander College, Zwolle

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de intieme Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een perfect uitje voor het hele gezin.Te beleven in de Zwolse wijken Stadshagen, Aa-landen en Zuid!

We draaien er niet omheen. Het gaat goed met Magic Circus, het Zwols Hanzestadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Te beleven in de Zwolse wijken Stadshagen, Aa-landen en Zuid!   TWIST! Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de intieme Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een perfect uitje voor het hele gezin.

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, een verrassend viervoetertje, een acrobaat die op de fles gaat en een serious battle met hoelahoeps. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

LOCATIES Vr 22 t/m Wo 27 maart | Zwolle Stadshagen aan de Belvédèrelaan / Duiker Vr 29 t/m Zo 31 maart | Zwolle AA-Landen aan de Merwedelaan/ Dobbe Di 2 & Wo 3 april | Zwolle Zuid bij het Jo van Marle Sportpark Voorstellingen om 16:00 uur, maandags is er geen show.