De verjaardag van Oehlie

De mascotte van Monkey Town is jarig

prijs
gratis
locatie
Monkey Town, Zwolle

Hiep hiep hoera! Oehlie is jarig! Donderdag 21 maart De surprise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal gratis!

Hiep hiep hoera! Oehlie is jarig! Donderdag 21 maart De surprise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal gratis! Verkleed je op je mooist en doe mee met onze leuke activiteiten, dans mee op de leukste liedjes, ontmoet Oehlie en nog veel meer! Dus kom gezellig op 21 maart tussen 14:00u en 16:00u, verras Oehlie en feest met ons mee! De surprise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal gratis! De surprise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal gratis! De surprise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal gratis! Hiep hiep hoera! Oehlie is jarig!

De surprise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal gratis! Verkleed je op je mooist en doe mee met onze leuke activiteiten, dans mee op de leukste liedjes, ontmoet Oehlie en nog veel meer! Dus kom gezellig op 21 maart tussen 14:00u en 16:00u, verras Oehlie en feest met ons mee! Hiep hiep hoera! Oehlie is jarig!

De surprise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal gratis! Verkleed je op je mooist en doe mee met onze leuke activiteiten, dans mee op de leukste liedjes, ontmoet Oehlie en nog veel meer! Dus kom gezellig op 21 maart tussen 14:00u en 16:00u, verras Oehlie en feest met ons mee!

De surpise party voor Oehlie komt eraan en wij hebben jou nodig om hem te verrassen! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee want de toegang voor dit feestje is helemaal GRATIS! Verkleed je op je mooist en doe mee met onze leuke activiteiten, dans mee op de leukste liedjes, ontmoet Oehlie en nog veel meer. Dus kom gezellig op donderdag 21 maart (tussen 14.00 - 16.00 uur extra actie verzorgt door Deltion College studenten), verras Oehlie en feest met ons mee!