Fest-Event

Hét bruisende outdoor event voor jong & oud!

prijs
€ 7,00
locatie
Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

Laat de zomer maar beginnen en struin langs prachtige pagodetenten en ga op ontdekkingstocht door het veelzijdige aanbod. Heb jij ook zin in een heerlijk dagje sfeervol en ongedwongen shoppen in de buitenlucht? Geniet van optredens, relax bij de foodtrucks en ontdek de nieuwste zomertrends. Uiteraard is er volop vermaak en entertainment voor kids. Beleef de zomer als nooit tevoren op Fest-Event in Hardenberg!

Hét bruisende outdoor event voor jong & oud! Op 24, 25 & 26 mei 2019 vindt de eerste editie van Fest-Event plaats. Laat de zomer maar beginnen en struin langs prachtige pagodetenten en ga op ontdekkingstocht door het veelzijdige aanbod: • Home & Living • Fashion & Beauty • Outdoor & Garden • Food & Drinks • Wellness & Health Heb jij ook zin in een heerlijk dagje in de buitenlucht? Kom sfeervol en ongedwongen shoppen, geniet van optredens, relax bij de diverse foodtrucks en ontdek de nieuwste zomertrends. Uiteraard is er volop vermaak en entertainment voor kids met o.a. diverse attracties en een spetterende show van Professor Bombasticus.

Beleef de zomer als nooit tevoren en kom naar Fest-Event: hét zomerse event voor fijnproevers, vrijbuiters en echte levensgenieters!