Art Nights Zwolle; A loving art week

locatie
Statenzaal en de gehele Zwolse binnenstad, Zwolle

Een reeks kunstzinnige nachten rondom Valentijnsdag onder de naam “Art Nights Zwolle” zal het jaarlijkse kunst evenement voor de stad worden, als het aan Margin (Art & Media) en Nachtburgermeester Jeroen van Doornik ligt. Beide partijen werken samen aan het nieuwe evenement in februari 2019.

Het thema, in lijn met Valentijnsdag, is sensualiteit, liefde, erotiek, connectie en expressie. De Statenzaal is het centrale punt. Hier zal beneden een kunstexpositie te zien zijn waarin onderwerpen en makers aandacht hebben voor inclusiviteit. Deelnemende kunstenaars komen uit Zwolle, de regio en internationaal.

Een liefdevolle expositie bij nacht die iedereen zal aanspreken. Geniet van de vele activiteiten in de binnenstad in deze week.

De organisatie werk samen partijen w.o. Hesz, City Centre hotels, Afro-Zwollywood, Fraterhuis, Herman Brood Museum, IQ kunst, het Langhuis, Salsa Dance & Music Zwolle. Een stadsbreed gratis evenement van 7 dagen: 11/2/19 tot 17/2/19 en dagelijks geopend van 19.00-00.00 uur. De opening is op 10/2/2019 om 16.00 uur.