Hedon NYE

SUPERSTIJL / DE GROTE KARAOKE SHOW / DJ KOOL PETE

prijs
€ 25,00
locatie
Poppodium Hedon, Zwolle

Op 31 december sluiten we 2018 af en beginnen we aan een nieuw rondje om de zon! Maar naar welk feest ga je? Gelukkig is in Hedon de keuze reuze.

Met Superstijl in de grote zaal waar jij met een digitaal stemsysteem elke 15 minuten op geheel democratische wijze je eigen muzieksmaak er doorheen kunt proberen te drukken. Van 80’s Pop, Rock N Roll, Funk, salsa tot Balkan Beats en Old Skool Rap: er zijn ruim 50 muziekstijlen om uit te kiezen! De meeste stemmen gelden en de DJ’s staan in dienst van jou en je vriendengroep!

De kleine zaal wordt traditiegetrouw omgetoverd tot Karaoke café waar de heren van de Grote Karaoke Show jullie de grote sterren van de avond laten voelen tijdens dit grootse meezingfestijn! Wanneer jullie je kelen schor gezongen hebben en je voeten wel even een rustmomentje kunnen gebruiken neem dan een kijkje bij onze secret area’s waar jullie eigen pop-up feestjes gevierd kunnen worden! Heb jij een goed idee voor je eigen feestje? Stuur dan een mail naar ikhebeenidee@hedon-zwolle.nl en wie weet host jij je eigen pop-up feestje tijdens Hedon NYE ! Er geldt geen dresscode, maar doe een beetje je best. Dat doen wij tenslotte ook ;-)