Kerst op het Eiland

Activiteiten en vertier in kerstsferen!

prijs
gratis

Op zaterdag 22 december komt de Kerstman langs in Het Eiland te Zwolle om de bezoekers prettige feestdagen te wensen en samen op de foto te gaan. Daarnaast neemt hij een leuke attractie mee.

Arrenslee met paard
Vanaf 12:00 uur staat er op het pleintje een mooie arrenslee (op wieltjes) met een prachtig paard ervoor. De Kerstman nodigt de bezoekers uit om een gezellig rondje door de straten van het Eiland te maken op zijn slee (route in overleg). Deze activiteit heeft een hoge attentiewaarde en er wordt altijd veel gebruik van gemaakt.

Kerstman
De Kerstman zelf is natuurlijk ook aanwezig deze dag en staat achterop de slee en zwaait tijdens de ritjes naar de bezoekers van het winkelcentrum. Ook kunnen de mensen met hem op de foto gaan.

Kerstmuziek
In het Eiland is ook een muzikant in kerstoutfit, die gezellige Kerstliedjes speelt voor de bezoekers. Hij speelt akoestisch en is mobiel, waardoor hij door alle straten van het Eiland kan lopen om een gezellige sfeer te creëren.

Kerstmeisje
Tijdens deze dag loopt er een spontaan Kerstmeisje rond, die de bezoekers en passanten welkom heet en ook lekkere hapjes uitdeelt (eventueel in samenwerking met de winkeliers uit het Eiland).