Live painting en meet & greet kunstenaar Hulbert Waldroup

Vanaf 20.00 uur op de Grote Markt

locatie
Herman Brood Experience, Zwolle

Beroemd, berucht en controversieel kunstenaar Hulbert Waldroup komt naar Zwolle. De New Yorkse rasartiest geeft 21 juli acte de présence bij IQ Kunstuitleen & Galerie en is 22 juli te zien bij de Herman Brood Experience.

  • Zaterdag 21 juli - 12 uur tot 17 uur - Meet & Greet + Artist In Action IQ Kunstuitleen & Galerie, Marsweg 42 te Zwolle
  • Zaterdag 21 juli - 20 uur - Surprise Act De Hoofdwacht, Grote Markt 20 - Zwolle centrum
  • Zondag 22 juli - 12 tot 17 uur - Meet & Greet + Artist In Action Herman Brood Experience, Blijmarkt 21 - Zwolle centrum

Hulbert Waldroup woont en werkt in New York City (Infinite Art Gallery · Southampton, New York). In zijn kunst gebruikt Waldroup energieke kleuren en penseelstreken die lijken te dansen en flirten om zich vervolgens te vertalen naar pop-culture, sociale en politieke boodschappen. Personages smelten harmonieus samen op zijn doeken, prikkelen de zintuigen en vormen op subtiele wijze surreële werelden waar we elkaar allemaal kunnen ontmoeten. Ongeacht achtergrond en/of sociale status.

Met Urban en City Scene als genre zijn er terugkomende thema’s als Love, Rock&Roll, Pop Girlz, Marilyn, Music en Pop Art. Deze #ArtistWithAnAttitude is als innovator van Street Art een bekend gezicht in de New York Art Scene. Zijn kunst wordt vertoond in diverse commercials en campagnes in binnen en buitenland. En met klanten als Quentin Tarantino, Whoopi Goldberg, John Sally & Raoul Felder geniet hij inmiddels ook internationale bekendheid. Hij ziet zijn schilderijen als een verlengstuk van zichzelf waarbij hij de regisseur is en zijn penselen en kleuren het orkest.