Zomerkermis

9 t/m 18 augustus

prijs
gratis
locatie
Binnenstad Zwolle

Zwolle is weer het bruisende decor voor de Zomerkermis! Hier vind je tien dagen lang veel gezelligheid en amusement voor jong en oud.

De officiƫle opening van de Zomerkermis vindt plaats op vrijdag 10 augustus op het Rodetorenplein door wethouder William Dogger. Het programma start om 15.00 uur met een spectaculaire act met stuntman. De wethouder zal hiervoor het startsein geven. Aansluitend is er een vuurshow. Net als voorgaande jaren komt er tijdens de familiedag op 19 augustus een ballonnenclown naar Zwolle.

Hij zal de kermisbezoekers verrassen met zijn grappen en goocheltrucs. En voor de jongste kermisbezoekers maakt hij prachtige ballonfiguren. Verder loopt er een dinosaurus van Dinoland over de kermis. Kinderen kunnen op de foto met de liefste dinosaurus van Nederland en natuurlijk hoort even knuffelen daar ook bij. Ook kunnen kinderen gratis worden geschminkt. En tenslotte zijn er Kiddy Ride Police Patroll, Street Magic met Vincent van Leth en een Polaroid Candygirl op de kermis aanwezig.