Friday Night SUP

Stadsstrand Zwolle

Tijd voor Friday Night SUP Zwolle! In 2018 zullen we vanaf Het Stadsstrand op het Rode Torenplein in Zwolle starten.

Stand Up Paddle op de stadsgracht tijdens zonsondergang is een bijzondere ervaring, de stad is mooi verlicht en de waterbeleving is ook groter. We verzamelen op de event data om 20:00 op de kade naast het Stadsstrand. De gracht van Zwolle leent zich uitstekend voor deze toffe watersport. In een grote groep peddelen we vanaf het Rode torenplein door de Thorbeckegracht , langs Pelsertoren, De Sassenpoort en De Peperbus! Bij heel mooi weer kun je halverwege verkoeling zoeken onder de fontein naast de Burgemeester van Rooyensingel! Op de kade van het Rode Torenplein wordt SUP instructie gegeven en is er alle ruimte voor vragen en/of hulp bij opstappen, alvorens we het water op gaan. We vertrekken om 20:15 uur en komen ongeveer om 21:30 uur weer aan bij Het Stadsstrand.

Ben jij op zoek naar leuke dingen doen in Zwolle? Mis dit dan niet, want een leukere sightseeing van Zwolle is er niet! Ook Zwollenaren zelf wanen zich even toerist in eigen stad tijdens de Friday Night SUP avonden. Waar het drukke stadsleven van Zwolle om ons heen doorgaat is het op het water tot rust komen en genieten. Zwolle is vanaf het water zoveel mooier.
Friday Night SUP 2018 Zwolle

Onze instructeurs doen hun best om iedereen droog over te laten komen, maar we hebben dit niet altijd in de hand en dat is natuurlijk ook ergens de uitdaging van SUPPEN. Neem voor de zekerheid een handdoek mee en doe sneldrogende (sport-) kleding of badkleding aan, zodat je goed voorbereid bent. Op locatie hebben we een afsluitbare kist waar kleine waardevolle spullen in kunnen worden opgeborgen, zodat je dit niet mee hoeft te nemen op het water.