Monstermania weekend

Kindertheaterfestival

locatie
Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters, Zwolle

MENEER MONSTER is jarig, dit stoere en frisse jeugdtheatercollectief bestaat 5 jaar! En dat gaan we samen vieren met een heel weekend lang voorstellingen en feestelijke activiteiten.

MENEER MONSTER staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Dat wordt genieten van de energieke, snelle, zeer grappige voorstellingen. Drie ervan zijn al eerder met groot succes te zien geweest. Een unieke kans om ze alsnog òf lekker nog een keer te zien. En er is een primeur: De Rovers, alleen maar te zien tijdens het Monstermania Weekend. Dat wordt feest! En: we hebben de voorstellingen zo gepland dat ze niet tegelijkertijd spelen, het is dus mogelijk om ze allemaal te zien!
Programma
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft zaterdag 12 jan 11.00 uur & 13.30 uur.
Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren. Hilarische slapstick!
De Rovers zaterdag 12 jan 15.00 uur


Drie grimmige rovers in een donkere wereld proberen te ontsnappen uit de zwart witte wereld waarin ze verdwaald zijn geraakt. Gevangen superhelden op zoek naar een kleurrijk bestaan in de spotlights. De Rovers doen waar ze goed in zijn, roven. Ze zetten alles op het spel om hun eigen leven weer wat meer kleur te geven. (Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar).

De Gruffalo zondag 13 jan 11.00 uur & 13.00 uur


Een kleine muis wordt door verschillende dieren uitgenodigd om te komen eten, maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Dan verzint hij dat hij vandaag bij de Gruffalo een eetafspraak heeft. Maar dan komt hij een echte Gruffalo tegen, die wel trek heeft in een muis!

De Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen zondag 13 jan 15.00 uur


Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?