Concert ‘De Tarantella’ in Sassenpoort

Kom genieten van Middeleeuwse muziek in een Middeleeuws decor!

prijs
€ 9,50
locatie
Sassenpoort, Zwolle

Duo De Tarantella neemt u mee op een muzikale reis naar de middeleeuwen, de pracht en praal van de renaissance en de romantiek van de 19e eeuw.

Op zaterdag 2 juni kunnen liefhebbers van oude en Keltische muziek hun hart ophalen in de Sassenpoort in Zwolle. Muziekgroep De Tarantella geeft dan een concert in deze monumentale middeleeuwse stadspoort, en die combinatie zorgt ongetwijfeld voor een unieke ervaring.

De Sassenpoort opent die avond de deur om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur en eindigt om circa 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze van een half uur, waarin de bezoekers de gelegenheid krijgen om met een gids de poort te bekijken.

De entree bedraagt €9,50 per persoon, en dat is inclusief de rondleiding en bezichtiging van de poort.

De in 1409 voltooide Sassenpoort in Hanzestad Zwolle is de best-bewaarde stadspoort in Nederland. Niet voor niets staat het gebouw in de top-100 van Nederlandse rijksmonumenten en schittert de poort in miniatuurvorm in Madurodam!

In verband met de beperkte capaciteit kunnen maximaal 40 muziekliefhebbers het concert bijwonen. Geïnteresseerden kunnen zich via opgeven of via telefoonnummer 06 1030 5030. U kunt betalen aan de zaal.