Zwolle Unlimited

Cultuur als confetti over de stad

prijs
gratis
locatie
Broerenkerkplein, Zwolle

Top internationaal straattheater, omlijst door een uitgelezen programmering van rootsmuziek en een grote boekenmarkt in de intieme en sfeervolle setting van de historische binnenstad van Zwolle.

Geen festival ‘uit pakjes en zakjes’, maar ‘bereid’ met pure, natuurlijke ingrediënten oftewel: de ambachtelijke, pure kunst. Met als hart van het festival het Smulerf. Plek om te landen met (biologisch) slow food en een heerlijk drankje.

In drie dagen tijd kunnen bezoekers op historische pleinen en straten, en langs de stadsgracht, de crème de la crème zien van (inter-)nationale verhalenvertellers en straattheatermakers, met oeroude, hedendaagse en muzikale vertellingen en crossovers van vertellen, spoken word en singer-songwriting. Het Smulerf vormt het hart van het festival. Hier staat het hoofdpodium voor de concerten en dit is ook de plek om even bij te komen met een tongstrelend hapje en drankje. Gecombineerd met een driedaags Kinderplein met honderden vertellingen en vele kinderactiviteiten, een betoverende rootsmuziek-programmering, Draadloos, een boekenmarkt, vinylmarkt en Smaakmarkt is Zwolle Unlimited écht een festival om langdurig van te genieten.

Programma

3 jun 2018

De Zwolse boekenmarkt

27e editie

Aanvang

De eerste zondag van juni wordt de Thorbeckegracht omgetoverd tot een exclusieve boekenmarkt in de prachtige setting van de historische binnenstad.