De ZWOLSE CARNAVALSBEURS

prijs
gratis
locatie
De Bierton, Zwolle

Op zondag 14 januari 2018 wordt de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd. Ook deze keer weer in de Bierton te Zwolle. Met de nieuwe beheerder van de Bierton hebben we kunnen regelen dat we nog een keertje gebruik kunnen maken van deze locatie aan de Schellerbergweg 27 te Zwolle.

Zowel Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers als hobbyisten kunnen deelnemen. Het is dus een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen.

De kosten om deel te nemen zijn ongewijzigd. Je kunt een tafel of grondplek huren voor 20 Euro per stuk. Je krijgt hierbij wel 10 consumptiemunten per tafel, per saldo is de deelname dus GRATIS! Als je 2 tafels of grondplekken wilt huren dan zijn de kosten 30 Euro en krijg je 15 consumptiemunten.

De opbrengst van de spullen die je verkoopt zijn allemaal voor je EIGEN KAS. Als het even kan moet het natuurlijk wel iets met Carnaval te maken hebben. Ook wordt er geen entree gevraagd, de toegang voor bezoekers is ook GRATIS!

Informatie over de beurs kun je vinden via: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via het dit emailadres.