muziek

DE ETALAGE / METAL

  • 15 mei
  • 20:30
  • Zwolle

*HESKEN*

HESKEN is een Nederlandse metalband uit Zwolle. We creëren onze eigen rauwe progressieve stijl met invloeden als Opeth, Tool, Death en Gojira. Sinds januari 2023 spelen we goed …

HESKEN

HESKEN is een Nederlandse metalband uit Zwolle. We creëren onze eigen rauwe progressieve stijl met invloeden als Opeth, Tool, Death en Gojira. Sinds januari 2023 spelen we goed ontvangen shows door heel Nederland en bouwen we aan onze eigen trouwe community van metal fanaten. Conspiracy is de eerste release van ons aankomende debuutalbum in 2024! Bekijk zeker onze liveshows en dan zien we je in de pit! Welkom bij de HESKEN-familie!

REALITY SPILL

Reality Spill is een jonge metalcore band uit Overijssel opgericht in 2021. Na de release van de eerste EP begin 2022 heeft de band veel opgetreden waaronder tijdens Eurosonic en op allerlei poppodia zoals Hedon, Q-Factory en AFAS Live. De band combineert knallende riffs, harde breakdowns en catchy refreinen tot een volle, moderne sound.

HOARHOUND

Hoarhound is een vierkoppige band uit Zwolle met de opbouw en sfeer van post metal, de zwaarheid van doom metal en de uitdaging van progressieve muziek. Marco de Lange speelt de drums, Jos de Lange de gitaar, Jasper Prakken de bas en Roderik Steenhuis combineerd zijn zang met gitaarspel. De afgelopen tijd is er gewerkt aan nieuwe muziek die wij gaan spelen tijdens De Etalage show in Hedon!

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle