muziek

PULSE

  • 25 mei
  • 22:00
  • Zwolle

Het hing altijd al in het DNA van het Zwolse nachtleven maar vanaf nu ook weer structureel in Hedon: PULSE. Een feest wat teruggaat naar de roots van de house maar dan in een modern jasje. Een …

Het hing altijd al in het DNA van het Zwolse nachtleven maar vanaf nu ook weer structureel in Hedon: PULSE. Een feest wat teruggaat naar de roots van de house maar dan in een modern jasje. Een kleurrijk evenement met een unieke upliftende vibe! Tijdens de eerste editie van PULSE op 25 mei in Hedon willen we je uiteraard niet missen! Samen met jou duiken we in dit nachtelijke avontuur waar iedereen welkom is. Een nacht om te dansen, verleiden, ontspannen en vooral een avond om los te gaan en ontsnappen aan de hedendaagse sleur. 

In de stijl van ons nu al legendarische NYE feestje met de beste house, een hele nacht lang, trekken we ook nu de juiste sfeer door het hele pand van Hedon. Verwacht een avond vol hoogwaardige progressive, house en techhouse. Begeleid door een team van super enthousiaste DJ's uit het netwerk van niemand minder dan Propulsive aangevuld met fantastische en verrassende headliners van internationale allure. Zien wij jullie samen met ons op de dancevloer? De eerste editie van PULSE wordt nu al onvergetelijk met de te gekke headliners: Mr. Belt & Wezol en GUZ. Mr. Belt & Wezol is een duo wat retro en nieuwe stijl naadloos samen weet te trekken. Met performances op Ultra, Tomorrowland en Mysteryland kunnen we niet anders dan heel erg trots zijn dat het is gelukt ze naar Zwolle te halen. En alsof het nog niet genoeg is kunnen we GUZ aankondigen als tweede headliner! Met keiharde bangers als Dancin Kinda Close en U Got My Love kreeg hij veel support door BBC Radio 1, stond hij op nummer 1 op Beatport en veel support door SLAM! Ook local heroes als Propulsive, Bob Holtkamp, Yade en Grito zijn van de partij, met een behoorlijke staat van dienst weten deze DJ’s als geen ander wat werkt achter de draaitafels. De 2nd area is het domein van DALLIC, wees welkom in zijn psychedelische wereld! Uiteraard is hij zelf van de partij, aangevuld met sets door, Pauluz en Stevie MQueen. Life is a dancefloor!

LINE-UP

[MAIN AREA]
Mr. Belt & Wezol
GUZ
Propulsive (ft. POSHA)
Yade
Bob Holtkamp
Grito

[AREA 2: DALLIC'S WORLD]
Dallic
Stevie MQueen
Pauluz

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle