Adventsconcert voor koor en harp

Wolcum!

  • 9 dec 2023
  • 16:00- 17:15
  • € 11,00 - € 20,00
  • Zwolle

Vrouwenkamerkoor Hera zingt op 9 december WOLCUM! In de Oosterkerk te Zwolle wordt door Vrouwenkamerkoor Hera de Adventsperiode luister bijgezet.

Onder leiding van dirigente Raghna Wissink en met begeleiding van harpiste Annegreet Rouw klinkt onder andere de bekende cyclus A Ceremony of Carols van Benjamin Britten.

Op kerstavond staat Hera dit jaar in de Bergkerk te Deventer, maar dat programma willen we ons eigen Zwolle uiteraard niet ontzeggen! Waar de focus vorig jaar lag op de thematiek van Advent en van donker naar licht, zingen we in dit programma voornamelijk over Moeder en Kind. Het kleine, kwetsbare licht dat op kerstavond tussen de dieren wordt geboren, weet zich geborgen in de schoot van zijn moeder en de liefde en toewijding van allen die om hen heen staan.

Met prachtige muziek van Britten, Harris, Tamblyn, Duruflé, Badings, Voorn, Hommes en Kostiainen omringen we jullie allen met een gevoel van geborgenheid. We nodigen jullie van harte uit enkele Carols met ons mee te zingen en naderhand gezamenlijk een hapje en drankje te genieten.

Kaartverkoop aan de deur of via de website.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 20,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 11,00

Entreebewijs is inclusief de nazit

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle