muziek

HEDON ACADEMY

  • 12 feb 2024
  • 19:00
  • Zwolle

Binnenkort is er weer een nieuwe editie van de Hedon Academy met als gast Noah Smits: een bekend gezicht als het gaat om data-analyse  en media en muziekpromotie. Noah Smits is Online …

Binnenkort is er weer een nieuwe editie van de Hedon Academy met als gast Noah Smits: een bekend gezicht als het gaat om data-analyse  en media en muziekpromotie. Noah Smits is Online Marketing Specialist bij Pauw Agency, dat o.a. samenwerkt met Armada, BMG, SPEC, Maan, Snelle, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Davina Michelle enz. Noah weet als geen ander hoe je streams kan genereren, een fanbase opbouwt en naamsbekendheid krijgt. Nu er minder gespeeld kan worden en meer muziek geschreven wordt is er behoefte is aan informatie over de beste releasestrategie in deze veranderende tijd. Noah deelt zijn kennis en geeft tips.

Noah Smits (Paúw Agency) 

Met een achtergrond als getekende artiest kent Noah de klappen van de zweep binnen de muziekindustrie. Dit is waarom hij destijds zijn ‘digital marketing’ onderneming is begonnen. Binnen een jaar is het hem gelukt om met zijn bedrijf te groeien van een kleine freelance onderneming naar een succesvolle partij met een breed spectrum aan klanten: Bijna alle grote platenlabels, managers, boekers en evenementenorganisaties in Nederland werken met Pauw samen voor hun releases, hun artiesten of het online promoten van evenementen. Onderzoek en data-analyse vormen hierin de basis voor succes. Data is alles voor het bepalen van strategische beslissingen in de online wereld.  SAMENWERKING DELTION COLLEGE, HEDON TALENT SUPPORT EN ARTEZ

Heb je muzikaal talent? Dan verdien je een podium om je talent verder te ontwikkelen. Om jou daarbij te helpen, werken het Deltion College (opleiding Muzikant), Hedon Talent Support en ArtEZ (opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop) nauw samen in Zwolle. In die samenwerking kijken wij verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren.

Zo gebruiken we elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle