Hanze 8-daagse

Monumenten winkel

  • 3 sep 2023
  • 16:00
  • Zwolle

In deze unieke pop-up winkel van Firma Weijland + Consorten zijn prachtige Monumenten te beleven en te koop. Het zijn vakkundige werktuigen van beeld- houwer Jaap Kater voor alle humeuren. Iedere dag zijn er rondleidingen en om 15.30 uur is de speciale uitlaatservice van kracht. Een verkozen Monument gaat in karavaan naar een gewenste plek in de binnenstad. De winkel sluit op zondag 10 september mét een spetterende opheffingsuitverkoop.

De eerste MONUMENTEN WINKEL mét uitlaatservice van Nederland staat in Zwolle in ons huis is liefst 8 dagen open! In deze unieke pop-up MONUMENTEN WINKEL van onze huisgenoten Firma Weijland + Consorten zijn prachtige Monumenten te BELEVEN en TE KOOP.

Het zijn vakkundige werktuigen van beeldhouwer JAAP KATER voor ALLE HUMEUREN met titels als: Monument voor Schutteren en Blozen, Monument voor onbevestigde Aannames … Iedere dag zijn er RONDLEIDINGEN in de winkel en om 15.30 uur is de speciale UITLAATSERIVCE van kracht. Een verkozen Monument gaat in karavaan met de winkelbediendes naar een gewenste plek ergens in de stad. Hier klinken PRACHTIGE MUZIEK en GLOEIENDE HUMORVOLLE SPEECHES.

Op vrijdagavond 8 september, tijdens de feestelijke landelijke opening van Open Monumentendag, geldt een bijzondere NACHTAANBIEDING: op aanvraag komt een Monument een nachtje bij u THUIS LOGEREN!

De pop-up Monumenten Winkel opent haar deuren op zondag 3 september en sluit deze op zondag 10 september mét een spetterende OPHEFFINGSUITVERKOOP. U bent van harte welkom!

Jaap en David Kater | Katers Vrijstaal | www.jaapkater.nl Firma Weijland + Consorten | www.firmaweijland.nl

Wanneer

Prijzen

Zondag 3 september: feestelijke opening

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle