Hanze Art Station

Workshop Schrijf je Stad

  • 10 sep 2023
  • 13:00- 14:30
  • Zwolle

Schrijven over je eigen stad, buurt, straat, huis. Over de mooie of merkwaardige gebeurtenissen, grappige gesprekken, bijzondere stadsgenoten. Maar ook: over de onopvallende plekken en onverwachte schoonheid.

Wil je schilderen in woorden? In een column of een gedicht? Kom naar de workshop en probeer van alles uit onder de inspirerende begeleiding van stadsdichter Alied van der Meer. En wie weet kun je na deze workshop verder als kroniekschrijver van je straat of buurt. Of als toekomstige stadsdichter! Voor jong en oud door stadsdichter van Deventer Alied van der Meer.

De workshop is gratis, maar wil je verzekerd zijn van een plek, dan is het aan te raden een gratis ticket te kopen. Deze is verkrijgbaar via de website van Hanze Art Station.

Over Alied van der Meer

Alied van der Meer is stadsdichter van Deventer en schrijver. In haar vrije werk zwerft ze heen en weer tussen proza en poëzie of een combinatie daarvan en komt op haar schrijverstocht ook regelmatig uit bij andere kunstdisciplines. Er ontstaan teksten op muren, schuttingen of keramiek, het leidt tot presentaties van beeldende kunst in combinatie met poëzie. Alied heeft al twintig jaar een eigen tekstbureau, De Tekstwinkel, schrijft creatieve teksten in opdracht en geeft les binnen en buiten het onderwijs. Doel: je eigen stem en stijl vinden en op die thermiek verder vliegen. Of jezelf een doorgang graven.

Wanneer

-

Prijzen

Ticket verkrijgbaar via de website van Hanze Art Station.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle